Swisspearl Worldwide

Choose a Region to know your swisspearl contact

Regions


økologi

95% af Swisspearl® cementkompositten består af naturlige råmaterialer fra de schweiziske bjerge: cement, pulveriseret kalksten, vand og luft. Det hjælper med at beskytte materialeressourcer og betyder, at man undgår unødvendige transportafstande.  

Swisspearl® cementkomposit paneler fremstilles med et lavt energiforbrug og stor fokus på miljøet. Fremstillingsprocessen, som er baseret på en lukket vandcyklus og en langsom, naturlig hærdningstid på 28 dage, kræver ikke ret meget energi. Panelerne transporteres kun med elektriske gaffeltrucks på fabrikken, og der er intet svævestøv i luften. Desuden er panelerne 100% miljøvenlige, da hverken råmaterialerne eller fremstillingsprocessen indeholder farlige stoffer. 

Med en levetid på over 40 år giver Swisspearl® både miljømæssige og økonomiske gevinster for hele klimaskærme. I forbindelse med udvikling af produkter tager Swisspearl® udgangspunkt i både egne erfaringer og eksempler på banebrydende arkitektur samt nye teknologiske fremskridt. Dette er med til at gøre Swisspearl® til fremtidens bæredygtige materiale.

Swisspearl® facadebeklædningssystemet benytter den sidste nye teknologi med uafbrudt ventilation bag facadebeklædningen. Det er afgørende for at opnå energibesparende løsninger både vinter og sommer og beskytter effektivt bygningens struktur mod vejrforholdene i lang tid. 

Swisspearl® - A Swiss pearl for the environment.

Schweizisk kvalitet

Swisspearl® produkterne, som fremstilles med udgangspunkt i de stramme, schweiziske kvalitetsstandarder på fabrikkerne i Niederurnen og Payerne, er blevet en vigtig del af den schweiziske byggetradition og har samtidig hurtigt markeret sig næsten overalt verden. De schweiziske myndigheder har fastsat en forventet levetid på over 40 år.

Swisspearl®'s forsknings- og udviklingsteams arbejder hele tiden på at udbygge deres unikke ekspertise inden for cementkompositmaterialets teknologi og farvning samt udvikling og anvendelse af færdige systemer. Disse betydelige teknologiske fremskridt udgør rygraden i den schweiziske kvalitet. 

95% af Swisspearl® cementkompositten består af naturlige råmaterialer fra de schweiziske bjerge: cement, pulveriseret kalksten, vand og luft.

Swisspearl® - A Swiss pearl for the world.

sprog

Kontakt os

Swisspearl®'s hovedkontor og regionale ledere er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål angående Swisspearl® systemer og produkter eller ønsker yderligere oplysninger eller information om skræddersyede løsninger og farver.  

Tel + 45 60 16 92 01
info(at)swisspearl.dk